Skötsel & underhåll

Vi tar hand om den årliga skötseln

Park & Vatten håller utemiljön vacker och välskött året runt. Vi tar hand om all skötsel – från vårens första grönska till vinterunderhållet

Låt oss ta hand om skötsel och underhåll av era utemiljöer

Park & Vatten ansvarar idag för den årliga skötseln på ett stort antal offentliga anläggningar. Vi klipper gräs, rensar rabatter, räfsar löv, skär kanter, klipper häckar, sköter växter, beskär buskar och fäller träd. Vi underhåller även lekutrustning och rensar dagvattenbrunnar. Våra yrkesarbetare har en gedigen trädgårdsutbildning och ger alltid ett trevligt bemötande. Känn er trygga i ett samarbete med oss!

Underhåll, reparationer & målning

Vi hjälper till med reparationer, målning av möbler och annan utrustning, vi byter sand i sandlådor, vi hjälper även till med att lägga ny grus på grusgångar. När vintern kommer har vi ständig beredskap. Vi har maskiner för  snöröjning och halkbekämpning och är tidigt ute när det fryser till eller börjar snöa. Vi har koll på läget och vet vad som krävs för att skapa en säker utemiljö.

  • Reparationer
  • Målning
  • Sandbyte
  • Grusgångar
 

Specialtjänster – håll högsta klass

Vet ni vad det finns för krav på er som har en lekplats? Vi hjälper er med lekplatsbesiktningar så att ni kan vara trygga med att lekplatsen följer alla direktiv och är säker att använda. Vi hjälper även till med att ta fram skötsel- och underhållsplaner åt föreningar för att kunna säkerställa att era utemiljöer sköts året runt och på den nivå som önskas.

  • Besiktning av lekplatser
  • Beskärningar
  • Skötsel- och underhållsplan åt föreningar

Våra projekt

Vi är noga med detaljerna och håller en hög kvalitet i våra kundprojekt för att ni ska bli nöjda. Vi älskar vårt jobb och är stolta över de projekt vi slutför åt våra kunder.