Mark & anläggning

Vi skapar utemiljöer som man trivs kring

Park & Vatten gör alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Vi har erfarenheten och kompetensen att skapa en helhetslösning som passar just er.

Rama in miljön med ett grönare & skönare intryck

Anläggning av utemiljöer är vår specialitet. Vi skapar kompletta miljöer med allt från stensatta ytor, staket, murar, dränering och asfalt till fina gräsytor och planteringar som ramar in miljön och ger ett grönare intryck. Våra anläggningsarbetare har en gedigen yrkeskompetens och är alltid noggranna med detaljerna.  Vi erbjuder även skötsel och underhåll vilket innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar och kan erhålla ett varaktigt värde i trygga, unika och vackra miljöer.

Fastighets- & utemiljöer

Vi upprustar och renoverar utemiljöer för att skapa vackra och funktionella ytor för rekreation. Vi är ofta med och anlägger uteplatser, stengångar, parkeringsytor och lekplatser. Från schaktning och ledningsdragning till uppsättning av staket, belysning, skyltar och linjemarkering – vi ansvarar för hela projektet. Du kan känna dig trygg med att vi levererar ett kvalitativt resultat som vi är stolta över att sätta vårt namn på.

Anläggning av planteringar

Park & Vatten arbetar även med anläggningar av planteringar och grönytor, ofta som en del av arbeten med utemiljöprojekt. Våra anläggningsarbetare har speciell kunskap och expertis när det kommer till anläggning och skötsel av planteringar. Vi bistår våra kunder genom hela projektet för att se till att alla önskemål blir uppfyllda.

Lekplatser

Vi på Park & Vatten bygger kreativa lekplatser enligt alla de krav som gäller och vi planerar extra kring hur man bygger en säker lekplats som förhindrar olyckor. Vi ansvarar för hela projektet, från schaktning och ledningsdragning till uppsättning av staket, belysning, skyltar och linjemarkering.

Våra projekt

Vi är noga med detaljerna och håller en hög kvalitet i våra kundprojekt för att ni ska bli nöjda. Vi älskar vårt jobb och är stolta över de projekt vi slutför åt våra kunder.