Om oss

Vi utför endast arbete vi kan stå för

Park & Vatten Skåne AB är ett entreprenadföretag som agerar som en stark aktör på marknaden i Öresundsregionen. Företaget befinner sig i Vellinge men vi samarbetar med kunder runt om i Sydvästra Skåne.

Park & Vatten

April 2004 startade Park & Vatten Skåne AB sin verksamhet i Vellinge. Bolaget skapades av Hans-Erik Johansson och hans son Gustav Johansson efter att de köpt loss en del av entreprenadbolaget PNB:s konkursbo. Sen starten 2004 så har Park & Vatten arbetat inom sina verksamhetsområden mark & anläggning, skötsel & underhåll och VA. Med sin erfarenhet och stadiga utveckling har Park & Vatten cementerat sig som en stark aktör och som respekterad samarbetspartner i regionen.

En del av Grothbolagen

2019 skrevs ett nytt kapitel i bolagets historia då man fick nya ägare i Grothbolagen och därmed gick med i den företagsgrupp av lokala, väletablerade markentreprenörer som de bygger upp. Förutom Park & Vatten Skåne AB ingår Österlen Entreprenad & Transport AB, D&P Anläggning AB, StaketLarm Sverige AB, Trans Naval AB, TA Mark AB samt Fibexpressen AB.

Vi finns till för att skapa en trygg, säker och vacker utemiljö för människor

För oss på Park & Vatten är det viktigt att de arbeten som vi utför håller den höga standard som vi sätter på oss själva. Våra beställare kan känna sig trygga i att våra anläggningsarbetare har en gedigen yrkeskompetens och alltid är noggranna med detaljerna.

Vi ansvarar för hela miljön

Park & Vattens breda kunskapsbas, tack vare våra anläggare och skötselpersonal gör att vi kan erbjuda helhetslösningar på stora projekt. Från mark & anläggning, skötsel & underhåll till vatten & avlopp.

Känn dig trygg i samarbetet

Ett samarbete med Park & Vatten ska vara enkelt och behagligt för alla parter genom hela processen av projektet. För oss är det viktigt att kunna ha en bra relation med våra beställare och med vår omgivning under tiden som vi arbetar med ett projekt.

Våra projekt

Vi är noga med detaljerna och håller en hög kvalitet i våra kundprojekt för att ni ska bli nöjda. Vi älskar vårt jobb och är stolta över de projekt vi slutför åt våra kunder.