Rekrytering inför våren!

Publicerad: 1 februari 2019

Planeringen inför våren är i full gång. Vi håller på att rekrytera säsongsanställda grönyteskötare, så att vi är fullt bemannade till högsäsongen. Park & Vatten har ju den årliga skötseln på ett stort antal offentliga anläggningar åt bland annat Stadsfastigheter Malmö Stad och Serviceförvaltningen Trelleborgs Kommun. Grönyteskötarna kommer att ta hand om skötseln och se till att utemiljöerna är vackra och välskötta genom att klippa gräs, rensa rabatter, skära kanter, klippa häckar, beskära träd och plocka skräp.

Inför säsongen ser vi även över våra maskiner och behovet av nyinvesteringar. Arbetsledarna är i full gång med att planera verksamheten. Nu längtar vi till våren!

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss