Vi söker Grönyteskötare!

Publicerad: 8 januari 2019

Inför säsongen 2019 söker vi säsongsanställda grönyteskötare. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta ogräsrensning, beskärning av buskar och träd, renhållning mm på skolor och förskolor i Malmö- eller Trelleborgsområdet.

Vi söker dig som har arbetat med kvalificerad grönyteskötsel under minst en tidigare säsong och ser gärna att du har en relevant utbildning inom området. Körkort B är ett krav för tjänsten. Preliminär säsongsstart är i mars/april.

Du är kunnig, noggrann och ger våra kunder ett trevligt bemötande. Du har förmågan att arbeta självständigt men besitter också en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att kalla till intervju löpande så skicka din ansökan till info@parkvatten.se så snart som möjligt. Har du ytterligare frågor så ring Hans-Eric Johansson på 0706-52 20 20. Välkommen med din ansökan!

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss