Grönt och fint hos våra kunder

Publicerad: 25 september 2018

Nu är det höst i luften. Efter en rekordvarm sommar har vi äntligen fått lite välbehövligt regn. Gräsmattorna börjar återhämta sig och våra medarbetare är i full gång med gräsklippning. Ogräset växer också för fullt så skyffeljärnen går varma i rabatterna för att hålla utemiljöerna fina hos våra kunder. Park & Vatten har ju den årliga skötseln på ett stort antal offentliga anläggningar.

Den under sommaren så intensiva bevattningen för att hålla liv i träd och buskar håller på att klinga av. Snart faller löven och då är vi redo för den stora lövinsamlingen. Just nu planerar vi inför plantering av träd och buskar under oktober. Fortfarande kan vi njuta av en del brittsommardagar med blå himmel och ljumma kvällar. Skön höst till alla!

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss