Högtryck på Park & Vatten

Publicerad: 28 maj 2018

Blå himmel och strålande sol. Maj har varit en rekordvarm månad, så det blir mycket vattning av växter och träd. Park & Vatten har ju den årliga skötseln på ett stort antal offentliga anläggningar. Våra medarbetare kämpar på i värmen med att klippa gräs, rensa rabatter, skära kanter, klippa häckar, beskära träd och plocka skräp för att det ska vara fint till skolavslutningar och midsommar.

Vi utför även årlig säkerhetsbesiktning av lekplatser för att miljön ska vara säker att leka i. Besiktningen utförs av vår certifierade besiktningsman som kontrollerar att gungor, klätterställningar och lekredskap uppfyller de europeiska normerna för att förhindra olyckor. Park & Vatten har nyligen utfört besiktning av lekplatser på skolor och förskolor till Fastighetskontoret Trelleborgs Kommun.

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss