Nya utemiljöer under hösten

Publicerad: 20 oktober 2017

Det är höst i luften. Gräsklippningen är avslutad för säsongen och nu pågår lövräfsning och plantering för fullt. Vi har många inplanerade projekt som ska vara klara innan jul. På Kungshögsskolan i Oxie ska vi sätta ny kantsten och lägga ny asfalt på en del av skolgården. På Hanehögs Fritidshem i Fosie ska vi bygga om utemiljön med ny lekutrustning och sandlåda, måla hopphagar och lägga gummiasfalt. På Oxievångs Förskola ska vi sätta kantsten och lägga ny asfalt på parkeringsplatsen samt linjemarkera.

På Blankebäcksskolan i Fosie ska vi fräscha upp en atriumgård med nya plattor och fin plantering. Avenbokens Behandlingshem ska få en trevligare utemiljö med nya plattor och storsten längs fasaden. I Eslöv och Arlöv ska vi sätta nya brunnar före relining av ledningar.

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss