Rolig utemiljö på Videdalsskolan

Publicerad: 20 maj 2014

Nu är vi klara med utemiljön på Videdalsskolan som ingår i Malmö stads projekt Grön Stad. Vi har rustat upp delar av skolgården med nya grusgångar och nya planteringar. Park & Vatten har även höjt kullarna och sått ängsfrö för att skapa en vacker och naturlig miljö där barnen kan leka och ha roligt.

För att skapa en levande miljö är ytan uppdelad i tre delar. På den ena delen har vi gjort en samlingsplats med stockar, sten och skyddande planteringar som blir lite av ett uteklassrum. På en annan del har vi skapat en lugnare miljö för avkoppling och vila, vackert inhägnad med kastanjestaket och fina planteringar. Här finns också en stor platt sten där barnen kan sitta och filosofera lite. På den tredje delen har vi skapat en mer aktiv miljö, med öppna fria ytor och böljande kullar. För alla med spring i benen! 

<< Tillbaka till Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss